Finbesök och segling till Zakynthos ⛵️🌞😎

Finbesök och segling till Zakynthos ⛵️🌞😎

Vi har haft en trevlig vecka tillsammans med Maria och Kristin. Besök i Korfu stad, mycket badande, paddling på sup och madrass. Många duschprodukter med Hög vattenåtgång😂 och framförallt solning solning och åter solning. Dagarna avslutades med en tur i jollen till någon restaurang.
Tyvärr ingen segling då det var vindstilla men motorgång med lite gungeligung 🤢som var mycket uppskattat 🤭 En vecka går väldigt fort.
Nu är vi på väg till Zakynthos där ska vi träffa Magnus med familj.
Överseglingen från Kefalonia till Zakynthos slutade med trasigt storsegel, vi hade bra vind ca. 10 m/s och stora vågor plötsligt en smäll och ett fladdrande storsegel. Den raska besättningen flög upp och lyckades få in storseglet innan det fladdrade sönder. Det visade sig att akterlikets fäste till uthalslinan brast, den delen utsätts för regn sol och vind hela tiden så den har väl åldrats och gav upp nu. Det är bara att gilla läget och ta kontakt med en segelmakare när vi kommer tillbaka till Korfu. Det får bli segling med genua eller gennaker tills storseglet är lagat.

3 svar på ”Finbesök och segling till Zakynthos ⛵️🌞😎

  1. Haha, måste vara tomt utan alla produkter😂
    En toppen-vecka på alla sätt, sol, bad, god mat, fina utsikter och framförallt fantastiskt sällskap😍
    Hoppas ni får en en mysig vecka med Magnus och familj. Hälsa så gott från mig. Kramar 🤗🥰

  2. Haha, måste vara väldigt luftigt på båten nu, utan alla produkter😂 Verkligen en toppen-vecka, på alla sätt. Massor av sol, bad, god mat, otroliga utsikten och framför allt fantastiskt sällskap. Tusen tack! Ha nu en mysig vecka med Magnus och familj. Hälsa så gott från mig. 🤗🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *