Vi rör på oss ⛵️

Vi rör på oss ⛵️

Idag har vi fortsatt vår resa till den plats vi tror ska bli vår vinterhamn staden Nevers. Jag befarade att det skulle bli problem med djupet och med mycket växtlighet i kanalen men det flöt på utan problem.
Vi har fått information om att det är problem med djupet i kanal de Centre som är nästa kanal innan vi kommer ut på Saone / Rhône.
Problemet är att den franska högerhanden inte vet vad den franska vänsterhanden gör, hela tiden kommer det olika information om hur vattendjup är och om det är hål i kanalbanken eller inte 🙄
Vi håller koll på en Svensk båt som provar att fortsätta att gå till Saone och som delvis fått annan Fransk information gällande djup och status på kanalbank, har vi tur så kanske vi kan fortsätta vår resa om någon vecka.
Annars så är livet väldigt behagligt, skönt väder trevliga omgivningar mycket att uppleva. Vi gör upptäcktsfärder till fots eller med hjälp av våra cyklar och försöker konversera med monsieur och madame vilket inte är så lätt ibland då dom inte kan så många engelska ord 🤔 räddningen är Google översätt konversation som gör jobbet åt oss 😬
Livet som pensionär på kanalerna är inte så dumt. 😂😎👍
det ska visst bli 25 grader varmt och sol senare denna vecka 😎🌞Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *